Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κωδικός Προϊόντος: Bowers & Wilkins Formation Bass - Μαύρο

Ηχείο Subwoofer Bluetooth-Formation Bass Bowers & Wilkins - Μαύρο

1099,00 €
Κατασκευαστής Bowers & Wilkins

Ηχείο Subwoofer Bluetooth-Formation Bass Bowers & Wilkins - Μαύρο

Πρόσθεσε πλούσιο και βαθύ μπάσο στη μουσική και τις ταινίες σου με το ασύρματο Formation Bass της Bowers & Wilkins που συνδυάζει τη μεγάλη ψηφιακή ενίσχυση με την τεχνολογία opposed Dual Driver ώστε να εξασφαλίζει ότι ο ήχος θα είναι αψεγάδιαστος με μηδαμινές παραμορφώσεις, τονίζοντας παράλληλα σωστά τους ήχους χαμηλής συχνότητας.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς: 250 Watt
Εύρος Ισχύος: 71 – 300 Watt
Multiroom: Διαθέτει
Σύνδεση: Ασύρματα
Ενδείκνυται για: Οικιακή χρήση
Βάρος σε gr: 12500
 

Ο χώρος σου γεμίζει με βαθύ μπασο με χαμηλες συχνότητες ανώτατης ποιότητας σε μια μοναδική σχεδίαση.

Το Formation Bass της Bowers & Wilkins δοκιμάζει ίσα συνδεδεμένα subwoofer. Ο μοναδικός κυλινδρικός σχεδιασμός που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επιτρέπει τη χρήση τεχνολογίας opposed dual driver ώστε να εξαλειφθούν ενδεχόμενες παραμορφώσεις του ήχου ενώ o πανίσχυρος ενισχυτής Class D με τεχνολογία Dynamic EQ εκπέμπει εξαιρετικό ήχο. Το Formation Bass προσφέρει ακρίβεια και ολόσωστο timing στον ήχο που καταλήγει να είναι πιο παραστατικός από ποτέ εμβαθύνοντας όχι μόνο σε αυτό που ακούς αλλά και σε αυτό που νιώθεις. Επιπλέον, συνδυάζεται τέλεια με τα υπόλοιπα ηχεία της σειράς Formation και μαζί δημιουργούν ήχο απαράμιλλης ποιότητας.. 

bass 1

Το Formation Bass είναι ένα καινοτόμο ασύρματο subwoofer για χρήση τόσο στο home cinema όσο και για μουσική. Διαθέτει ισχυρό ενισχυτή ψηφιακής ενέργειας με δύο drive units τοποθετημένα το ένα απέναντι στο άλλο για αποφυγή τυχόν αλλοιώσεων στον ήχο. Τα πάντα ελέγχονται από την ψηφιακή επεξεργασία σήματος που χρησιμοποιεί τεχνολογία Dynamic EQ, και αναλύει την απόδοση του ηχείου σε πραγματικό χρόνο για άριστη ποιότητα ήχου. Το κομψό κυλινδρικό περίβλημα του ηχείου δεν περνάει απαρατήρητο καθώς μέσα από το άκαμπτο σχήμα του επιτυγχάνεται η μειωμένη αντήχηση ενώ το subwoofer υποστηρίζει την υψηλή ένταση ήχου χωρίς αλλοιώσεις και πεντακάθαρο μπάσο που το αισθάνεσαι.

bass
 

 Χρησιμοποιείται είτε ανεξάρτητα είτε σε ζεύγος εκπέμποντας δυνατό στερεοφωνικό ήχο. Συγχρόνισέ το με άλλα ηχεία Formation και φτιάξε το τέλειο οικιακό ηχοσύστημα ή συνδύασέ το με το Formation Bar και Formation Bass για εξαιρετικό 5.1 surround ήχο. Όποια και να είναι η διάταξη θα απολαύσεις σίγουρα τον απαράμιλλο ήχο της Bowers & Wilkins.

bass app          

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.